CIKKEK

Az első tejportál

Rólunk írták

2003. április

A Veszprémtej Rt. Elindította az első – főként tejipari szakembereknek szóló – hazai tejportált. A weblap célja, hogy minél átfogóbb képet nyújtson Magyarország, az Európai Unió és a nagyvilág tejgazdaságáról, ugyanakkor naprakész információval segítse a beszállító tejtermelők munkáját.
A szélesebb szakmai közönség számára is hasznos információkat szolgáltat a honlap, ami különösen fontos az EU-csatlakozás közeledtével.
A portál virtuális piactere, az agráripari termékbörze a felhasználók számára lehetőséget nyújt a vásárlásra, eladásra. Az is vevőre találhat itt, aki csak egyetlen tehenétől szeretne megszabadulni, vagy aki nem tud mit kezdeni túl nagyszámú kvótájával. A sajtófigyelő rész az online-lapokat szemlézi és a legfontosabb, tejiparral kapcsolatos híreket közli. A portál tejgazdasági szótárát pedig bárki haszonnal „forgathatja”, aki kíváncsi a tejfeldolgozás rejtelmeire.
Tímár Imre, a Veszprémtej Rt. Vezérigazgató a közelmúltban indított weblapjukról így nyilatkozott lapunknak:
- Számunkra legfontosabb a minőség, éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsük partnereink munkáját. Cégünk csak kiváló minőségű, a szigorú európai uniós szabályoknak megfelelő tejet vásárol fel beszállítóitól. Úgy gondolom - a tejportál nagyban segíti majd a beszállítók munkáját azzal, hogy naprakész információkat tesz közzé saját tejminőségükre vonatkozóan. Célunk egy dinamikus portál működtetése, amely naponta változó tartalmával segíti a tejtermelők munkáját és hasznos információval látja el az érdeklődőket – mondta Tímár Imre.

Tejipari Hírlap

   « vissza

Föoldal mail